LEAN: Toimiva työtila tehostaa tekemistä

Vuokraa kokoustilaa

Erinomainen sijainti lähellä Tamperetta

Etsitkö muunneltavaa tilaa idea-, kehitys- tai vaikkapa koulutuskäyttöön? Vai haluaisitteko ihan muuten vaan tulla pitämään palaverianne meille Fadenoon?

Varustelu

Meiltä löydät nykyaikaiset ja mukavat tilat noin 20 henkilölle. Olemme varustelleet tilamme LEAN-periatteita kunnioittaen.  Isossa neukkarista löytyy runsaasti valkotauluja, fläppitaulu ja tussit, wifi, äänentoistojärjestelmä, videoprojektori ja valkokangas. Lisäksi meiltä löytyy pienempi ryhmätyötila noin 12 henkilölle. Voit ideoida, musiikilla revitellä tai vaikka pitää tyylikkäitä esittelyitä. Tilat mahdollistavat joustavuudellaan nämä.

Tiloissamme on myös oma keittiö, josta löytyy jääkaappi, mikro, kahvinkeitin ja vedenkeitin. Ruoka- ja kahviastiasto on käytössä 30 henkilölle. Tiloissa on erilliset asiakas WC:t sekä miehille että naisille. Ilmaista parkkitilaa piha-alueella on runsaasti ja paikallis- ja kaukoliikenteen linja-autopysäkit sijaitsevat kävelymatkan päässä Fadenosta.

Tarjottavat voitte halutessanne tuoda itse, mutta organisoimme mielellänmme teille ruokailut ja kahvitukset, joilloin voitte keskittyä teille tärkeän päivän viettämiseen täysipainoisesti ilman huolta käytännönjärjestelyistä.

Varausohjeet

Kalenterista löydät vapaat ajat tilan vuokraamiseen. Voit käyttää tilaa haluamasi ajan klo 9 – 17 välillä tai sopimuksen mukaan. Jos sopivaa aikaa ei löydy kalenterista, niin ota rohkeasti yhteyttä meihin, niin löydämme varmasti teille sopivan ratkaisun.

Hinnasto

Tilan vuokraus

37 € (+ alv. 24 %) / h

Lisäpalvelut

Kokouspäiväpaketti esim. 27 € (+ alv. 24 %) / hlö 

  • Kahvi / tee ja aamiaisleipäbufee
  • Keittolounas, sis. leivät, levitteet, leivän päälle leikkele ja salaatti, ruokajuomat, jälkiruoka ja kahvi / tee
  • Iltapäiväkahvi / tee ja makea kahvileipä

Puolipäiväpaketti esim. 21 € (+ alv. 24 %) / hlö

  • Aamu- tai iltapäiväkahvi / tee ja makea kahvileipä / aamiaisleipäbufee
  • Keittolounas, sis. leivät, levitteet, leivän päälle leikkele ja salaatti, ruokajuomat, jälkiruoka ja kahvi /tee

Valitse päivä

  • Varauksen tiedot

  • Tietosi